Fotograf i Toscana, Dag 1

För ett par veckor sedan åkte jag på mitt första fotojobb utomlands! Nämligen som resefotograf åt regionen Toscana i Italien. Bilderna ska sedan användas till deras hemsidor och till reklam på olika sociala medier. (www.PlayYourTuscany.com) Spännande!

Så under 4 dagar reste jag runt i Toscana tillsammans med ett video-team och två bloggare från USA och Spanien. Vi fick se så himla mycket fina platser, sådana som man aldrig skulle hitta om man åkte dit själv som turist. Grymt roligt var det och jag är väldigt glad att jag tackade ja till jobbet!

Första dagen började vi i Pisa med rundtur i staden på smala gator bland vespor och uteserveringar och testade lite olika aktiviteter som turister sedan kan göra. På eftermiddagen åkte vi ut på den italienska landsbygden för tryffeljakt i skogen och middag med provsmakning av tryffel i olika smakkombinationer! Det var otroligt vackert, både själva naturen och gården vi var på (Savini Tartufi)!

P1

P2P3

P4

P9

P10P5

P8

P6P7

May 2, 2013 - 2:30 am

Tiana Kai - These are so beautiful. If I knew you before I got married I would have loved it if you were my photographer!

Great pix and a great trip. I can’t wait to see Lucca and Carrara.

May 3, 2013 - 1:54 pm

AKP Photography - Wow!! Så utrolig spennendes :D

Herlige bilder!!

Din e-postadress visas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med en liten *

*

*