Fotograf i Toscana, Dag 2

Dag två av resan som fotograf i Italien spenderades i Lucca, en gammal och mysig liten stad omringad av en medeltida mur. Om man tyckte att gatorna var smala i Pisa, så var det ingenting mot Luccas. Knappt inga bilar inne i centrum, alla tog sig runt antingen till fots eller på cykel, som vi gjorde! Vi cyklade runt uppe på muren, i gångar under den och till olika platser vi besökte i staden. Vinprovning i Luccas äldsta vinkällare, besök på små historiska restauranger och vad som kändes som tusen trappor upp till ett högt torn där det konstigt nog växte träd allra högst upp på taket? Lyxlunch som fick oss att känna oss som riktiga V.I.P när vi det kom fram ett gäng finklädda män och kvinnor och gav oss privat chokladprovning och italienska cigarrer. Fint ska det va!

På eftermiddagen åkte vi ut till en jättestor men väldigt mysig vingård, Fattoria di Fubbiano. Utsikten var helt magisk, inte minst när man förstod att allt man kunde se tillhörde gården. Wow. Här var det vinprovning åter igen, rundvandring i deras gigantiska vinkällare följt av matlagningskurs där vi gjorde egen pasta (ravioli), biscotti och andra italienska specialiteter. Självklart fick vi äta upp våra mästerverk efteråt. Mums! Sen efter tolv var det bara att åka tillbaka till hotellet för att ladda batterierna igen. Både på mig och kameran som fått jobba hårt..! ;)

1435687910111213141516

May 8, 2013 - 12:44 pm

Becca - Fantastiska bilder !

May 8, 2013 - 4:56 pm

Maja - så otroligt vackra bilder, varenda en!

May 10, 2013 - 12:55 pm

SOFIA - Åh, så himla fina bilder!

May 10, 2013 - 2:19 pm

Tiana Kai - So gorgeous Emma! I love all of them, awesome eye and editing.

May 10, 2013 - 3:30 pm

Fanny - Fina bildet! Gillar den med dom underbart gröna träden!

May 10, 2013 - 7:23 pm

irma - Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!
Välkommen!

May 11, 2013 - 10:06 pm

Fatmas Shop - Härliga bilder!

May 12, 2013 - 11:20 am

ida - Sjukt fina bilder!! Kika gärna in vår nystartade blogg på http://elinalinnea.blogg.se/ !:)

June 19, 2013 - 8:08 pm

Matilda - Åh så härliga bilder! Gillar att de är så dokumentära! Fina färger också!

Din e-postadress visas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med en liten *

*

*