Fotograf i Toscana, Dag 3

Den tredje dagen av jobbet i Italien var vi i området runt en liten bergsstad vid namn Carrara. Supermysig liten stad omringad av vita berg! De två tidigare dagarna var fulla av sol och värme men den här började regnigt och dimmigt. Inte det allra bästa när man ska upp i bergen kanske..! Häftigt var det dock ändå, de vita marmorbergen och den gråa dimman gjorde det nästan lite mystiskt där uppe.. Och det slutade faktiskt att regna när vi kom upp på så hög höjd. Vi tog oss runt med en jeep och kollade på hur brytningen av marmorn går till och åkte sedan till olika små bergsbyar och provade italienska, lokala delikatesser. Men på eftermiddagen klarnade det upp och vi fick en solig kväll bland vinrankor (men eftersom det bara är vår än så har dom inte hunnit bli sådär stora och fina som på film än ni vet) och citronträd! Vi lagade mat över öppen eld och bakade bröd och paj i stenugn hemma hos en vinproducent, och fick lära oss ännu fler italienska hemligheter och matlagningstips. Mums!

 

Nästa morgon när jag gick upp till takterassen på hotellet för att äta frukost möttes jag av utsikten på den första bilden här.. Huuuur fint?!

12
1
2
3
4
5
6
7
8
91011

May 14, 2013 - 2:41 pm

Jennifer Nilsson - Jättefina bilder! :)

May 14, 2013 - 7:40 pm

Fanny - vilka fantastiska bilder! blir så inspirerad och ressugen.

May 15, 2013 - 8:30 pm

Madde - åh, vilka vackra bilder:D

June 12, 2013 - 12:10 pm

Ellen Arvidsson :) - Fina bilder! Riktigt fin blogg för den delen också! :)

July 22, 2013 - 2:41 pm

Ivo - Many thanks to be joined our “Play Your Tuscany” project! See you next time, in Tuscany of course ;)

Din e-postadress visas eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med en liten *

*

*