Info / Om Emma

 

Fotograf Emma IvarssonHej!
Jag är en barnfotograf och bröllopsfotograf som älskar genuina bilder med mycket värme och kärlek. Inga stela leenden eller konstiga poser, jag gillar när det är naturligt och äkta!
Jag bor i lilla Vetlanda, Småland men har bas både i Vetlanda och Göteborg samt fotar bröllop över hela Sverige.

Ska ni gifta er? Ert bröllop kommer inte vara likt någon annans, så låt mig fånga just det där personliga och unika som gör er dag så speciell!

Vill ni ha bilder på barnen? Jag leker fram bilderna tillsammans med dem, får dem att skratta och ha en rolig stund med mycket bus, lekar, kittlande och spring i benen.

Jag fullkomligt älskar att fota – människor, framför allt! Känslan när ett brudpar eller en familj gråter av lycka när de får se sina bilder är helt fantastisk. Att få dem att se hur fina de är, hur deras kärlek till varandra verkligen strålar, det gör mitt jobb till det bästa jag någonsin kunnat drömma om!

Hösten 2013 startade jag mitt alldeles egna företag. Det har gått långt över förväntan och det känns så himla bra att få hålla på med det man älskar, på riktigt. Nu jobbar jag med mitt företag på heltid och det är något som jag väldigt glad och stolt över. Med drygt 50 bröllop i bagaget sen 2013 så höjer jag ribban ännu ett steg inför säsongen 2017. Nu kör vi!

Sugen på att boka en fotografering? Skicka ett mail eller ring mig så hörs vi!
kontakt@emmaivarsson.se
073-83 90 955
Instagram: fotografemmaivarsson
Facebook: www.facebook.com/fotografemmaivarsson

-Godkänd för F-skatt.