EmmaIvarsson-250514_001.jpg

Barnfotograf & Familjefotograf

Bilder på de mest värdefulla i era liv

Baby_vinnandebild1.jpg

"Emma har fotat vår familj vid 4 tillfällen nu och vi planerar återigen en fotografering av syskonen under året. Är så imponerad av både hennes underbara bilder men också av hennes sätt och skicklighet med barnen under fotograferingarna. Med bus och lek lyckas hon på ett helt makalöst sätt att locka fram leende och skratt. Är sååå imponerad och längtar till nästa fotografering. Kan verkligen rekommendera Emma som er fotograf!"

Marie Engström Johansson


 
 

Kärlek, skratt och massor av bus

Jag är inte så mycket för uppställda barnbilder eller för att säga åt barnen att le på beställning. Nä, mitt sätt är mer att genom lek och bus få barnen att genuint ha en roligt stund full av bus, skratt, tokigheter och spring i benen! De bästa bilderna på barn är enligt mig när man fångar deras naturlighet och personlighet. Att anpassa alla fotograferingar efter varje enskild individ gör detta möjligt, att fånga dem precis så som de är. Okonstlat, avslappnat och äkta.

Tiden när barnen är små går så fort, hur vill du minnas den om 20 år? 30 år? Något som jag brukar pusha för under mina barnfotograferingar är att vi även ska ta bilder med er föräldrar, med syskon och på hela familjen tillsammans. Inte bara för er skull, utan för era barns skull. Bilder där det verkligen syns hur mycket ni som familj älskar varandra! Det är nämligen de bilder som jag själv har upptäckt betyder allra mest för mig. Bilderna på mig och mina bröder i hängmattan när vi var små, som får mig att minnas inte bara hur myggbetten kliade och hur solen värmde, utan framförallt hur mycket jag tyckte om att vara med brorsorna och hur jag såg upp till dem. Bilderna på mig i morfars knä med lilafärgade fingrar av de goda blåbären vi plockat i skogen utanför huset och som vi senare åt med grädde och socker till. Tänk att en bild har konsten att få oss att minnas så mycket från så längesen?

Låt mig fånga just er familjs kärlek!

 
 
 
Emma! Tack för att du i ville fota vår dotter Saga! Bilderna är fantastiska och vi är så himmelskt nöjda!
Såhär i efterhand är jag också så tacksam över att du övertalade mig att bli fotad tillsammans med Saga - ett foto som redan betyder massor för mig. Tack!
— Linda Torinsson

Så säger tidigare familjer om mig...

web-IMG_2375.jpg

"Efter att ha varit på en familjefotografering med Emma var jag väldigt imponerad av hennes sätt att hantera barnen. De blev väldigt avspända i hennes närvaro. Jag är jättenöjd med fotona. Blir alldeles varm i hjärtat och nästan lite rörd när jag tittar på dem. Hon har fångat otroligt fina ögonblick. Man ser verkligen kärleken som finns mellan mellan mina barn!
Ett stort tack!"

- Anna Carlsén

web-IMG_0516.jpg

"Första fotograferingen gjorde vi en novemberdag på sonens första år. Och de är bland de finaste och charmigaste bilderna jag sett. Jag sa vad jag var ute efter och hon levererade. VARJE GÅNG. Jag vet att jag kommer bli nöjd varje gång jag går till henne och det tänker jag göra så länge jag kan. Så otroligt skicklig, så passionerad för sitt jobb. Så lätt med sina kunder och barn, trevlig och enormt snäll och tillmötesgående. Hon är inte bara en sjukt skicklig fototgraf utan en otroligt fin människa. Är stolt över att få fota min son hos Emma."

- Madeleine Bergström

fullformat_web_121216_019.jpg

"Jag hade inte kunnat drömma om en bättre fotograf! Begåvad, lyhörd för våra önskemål, underbar med barn, otroligt serviceminded och så himla go' så jag ville bli bästis med henne direkt! Det enda jag ångrar är att vi inte träffades tidigare, så Emma blir självklart valet vid nästa fototillfälle."

- Elin Widell

En investering för livet

Vad kostar det?

 

 

Familjefotografering/barnfotografering

1299 kr

(Bilder köps separat)
Detta ingår:

- Konsultering med tips och info via mail eller telefon
- Pdf-broschyr med allt du behöver veta, inspiration och tips
- 1h fotografering, utomhus, i min studio eller hemma hos er
- Noggrant utvalda fotoplatser/bakgrunder
- Lån av rekvisita, leksaker, ballonger m.m
- Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder
- Personlig urvalsgalleri online där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill ha. Ni köper bara så många som ni själva fastnar för.

Välj antal bilder utifrån prislistan nedan:


DIGITALA BILDER STYCKVIS

För dig som bara vill ha ett fåtal digitala bilder, välj så många bilder du vill ha till styckpris. Kan även adderas i valfritt antal till Bildpaket Mellan här nedan.

- Leverans via webgalleri, högupplöst och fritt att dela med familj och vänner

399 kr/bild


Bildpaket Mellan

För dig som känner att det är lite väl snålt att bara välja ett fåtal bilder från er mysiga fotografering, det är ju omöjligt att bestämma sig för så få nu när vi äntligen bokat fotografering och det blev så många fina bilder!  Ni får dessutom rabatt på framkallningar!

- 10 st högupplösta digitala bilder
- Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner
- BONUS! 10% rabatt på framkallningar

2599 kr (1391 kr rabatt jämfört med styckpris!)


Bildpaket Lyx

För dig som helt enkelt inte kan välja. Jag vet, det kan vara väldigt svårt när man får se så många underbara bilder på de allra finaste människorna man vet! Och varför snåla? Detta paketet gör pinan kort (ja obefintligt), här får ni alla bilderna! 

- Alla digitala bilder i urvalsgalleriet högupplösta (ca 40st)
- Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner
- BONUS! Valfri gratis förstoring på halvmatt/satin fotopapper 20x30cm (värde 399kr)
- BONUS! 15% rabatt på framkallningar

5999 kr (10 360 kr rabatt jämfört med styckpris!)


Framkallningar/förstoringar: fr. 199kr
Se fullständig prislista för framkallningar här.

Tillägg fotografering på helger: 399kr
Tillägg nyföddfoto 2-4h: 749kr
Ev. milersättning vid fotografering på annan ort än Vetlanda el. Göteborg.
 

EmmaIvarsson-210317_002.jpg
Jag hade inte kunnat drömma om en bättre fotograf! Begåvad, lyhörd för våra önskemål, underbar med barn, otroligt serviceminded och så himla go’ så jag ville bli vän med henne direkt! Vi är så nöjda med allt från själva fotograferingen till slutprodukten!
— Elin Widell
 
 

Vanliga frågor och svar

 
 

 

Var någonstans sker fotograferingen?

Jag föredrar att fotografera utomhus, utan tvekan. Speciellt i det varma motljuset som man får timmarna precis innan solen går ner, det är det bästa jag vet!
Jag har även en fotostudio i centrala Vetlanda med olika bakgrunder och massor av rekvisita leksaker i alla möjliga former! Alternativ nummer tre är att jag kommer hem till er och fotar.

Vad gör vi om barnen inte är på humör, är gnälliga eller väldigt blyga?

Lugn, det löser sig! Jag får ofta fina komplimanger av föräldrarna för mitt stora tålamod och mitt sätt med barnen. Det gäller bara att vara lugn och ta det i barnets takt! Jag leker tillsammans med dem, busar, kittlas, skojar, gör grimaser och pruttljud. Jag har har träffat många starka viljor och svårflörtade busfrön, men låter man det bara ta lite tid och anpassar sig efter barnen så brukar det alltid gå superbra!

 


Vad innebär högupplösta bilder?

Hos mig får ni alltid digitala högupplösta bilder från er fotografering. Det innebär digitala bilder av högsta möjliga kvalitet och som kan tex. framkallas i stora storlekar utan att tappa i bildkvalité.  Detta för att ni själva ska kunna välja fritt var, när och hur ni vill framkalla bilderna och därmed välja prisklass själva. Ni kan antingen välja att framkalla genom mig eller genom något annat fotolabb. Det finns alltid budgetalternativ, men dessa är billiga av en anledning – det är ingen vidare kvalitet på utskrifterna. Lite synd att framkalla av sämre kvalitet när ni av mig har fått superfina bilder av allra högsta kvalitet?

VARFÖR FRAMKALLA HOS dig?

Jag framkallar mina bilder på fotopapper av högsta kvalitet, med bläck som ger ett otroligt färgomfång och härligt djup i bilden samt en hållbarhet som slår det mesta. Färgerna håller sin rätta nyans i många, många år framöver och bleks inte alls på samma sätt som många andra gör när de hängt där hemma på väggen ett tag.
Jag älskar att göra mina kunder nöjda och är väldigt kvalitetsmedveten och noggrann. Jag anpassar och optimerar alla bilder för utskrift och testprintar alltid först innan jag skriver ut er bild. Allt för att ni ska få en riktig wow-upplevelse när ni ser bilderna.

Prislista förstoringar 


Vad ska vi ha på oss under fotograferingen?

Det som ni själva tycker är fint, det som ni känner er bekväma i! Ljusa färger, naturfärger, pastell blir väldigt fint på bild. Färglatt också, men undvik gärna stora galna mönster som tar all fokus från era ansikten, eller alltför mörka kläder (helsvart blir ganska tråkigt på bild). Ta jättegärna med ett ombyte ifall ni vill ha extra variation på bilderna!

Får jag lägga upp bilderna jag köpt av dig på min facebook, instagram och blogg?

Absolut! Sånt är ju bara roligt! Dock måste alltid “Fotograf Emma Ivarsson” stå med vid varje bild.


Presentkort

Känner du någon som nyligen fått barn, någon som förlovat sig, är gravid eller någon som du helt enkelt tycker behöver skämmas bort lite med fina bilder på sin familj/barn/sig själv? Då är ju ett presentkort en helt fantastiskt idé! Köp ett presentkort laddat med valfritt belopp och din vän/syster/son/sambo kan själv boka in en tid för fotografering  precis när det passar dem som bäst inom ett år.

Det enda jag behöver är ditt namn, adress, telefonnummer och vilket belopp du önskar ladda presentkortet med så skickar jag det till dig inom kort.
Välkommen att höra av dig för mer info eller för att beställa!

Du når mig enklast via mail, kontakt@emmaivarsson.se eller via kontaktformuläret →

Senaste barnfotograferingarna på bloggen

Hur ser mina nyaste barnfotograferingar ut?

 

 
 

Kontakta mig/Bokningsförfrågan

 

Undrar du över något? Vill du boka en fotografering? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom kort!

Namn: *
Namn:
Vill ni vara utomhus, i studion eller hemma hos er?