EmmaIvarsson-130715_001.jpg

Bröllop

DAgen då det blir ni två på riktigt

web-IMG_9004.jpg

“Underbara Emma! Ett självklart val när vi letade bröllopsfotograf och såg hennes bilder och vi är så nöjda. Hon får vem som helst att känna sig avspänd framför kameran, vi tyckte det kändes som att vi bara hängde runt och hade en härlig dag inte alls som en stel fotografering. Känsla för detaljer och en glad och positiv person man genuint verkligen tycker om! Tack för att du förevigade vår dag!”

- Hanna & Emir


 
 

Okonstlat, äkta och med massor av kärlek

Det är hur jag skulle vilja beskriva min fotostil och hur jag fotograferar under bröllop. Mina bilder kommer reflektera er, era personligheter och er kärlek till varandra helt utan stela leenden och onaturliga poser. Jag brinner verkligen för genuina bilder med mycket värme och kärlek! 

Jag har fotat över 100 bröllop sedan 2013, och fullkomligt älskar mitt jobb. Det har varit allt från små trädgårdsbröllop med närmsta familjen till storslagna slottsbröllop med flera hundratals gäster. Men för mig är det inte själva bröllopet, dekorationerna och platserna som gör dagen så speciell, det är ni. Ni, med era personligheter och er kärlek till varandra. 

Så låt mig fånga er personliga och unika berättelse!

Känslan när ett brudpar eller en familj gråter av lycka när de får se sina bilder är helt fantastisk. Att få dem att se hur fina de är, hur deras kärlek till varandra verkligen strålar och att kunna ge dem oförglömliga minnen i form av bilder - det gör mitt jobb till det bästa jag någonsin kunnat drömma om!

 
Tårarna rinner ner för våra kinder av lycka! Emma vi har inte ord nog at tacka dig! Bilderna är helt helt fantastiska. De är så innerliga och vi är så otroligt tacksamma att du hade möjlighet att föreviga vår dag. Jag vet inte hur vi ska kunna tacka dig!
— Linda & Robin

Så säger tidigare brudpar om mig...

web-IMG_6152.jpg

"Åh Emma! Bilderna är helt magiska allihopa! Du har fångat så många fina ögonblick och färgerna, ljuset och precis ALLT är helt perfekt! Inte ett öga torrt när vi tittade igenom dem igår. Vi är så himla glada att vi valde just dig som fotograf till vårt bröllop och jag kommer varmt rekommendera dig bland både vänner och på bloggen. Så himla duktig! Tack ännu en gång!”

- Emma & Maximilian

EmmaIvarsson-200816_001.jpg

"Emma var ett självklart val när vi valde fotograf till vårt bröllop! Hennes bilder är inte bara otroligt vackra, utan fångar verkligen också de där magiska ögonblicken jag aldrig kommer glömma. Hon har en fantastisk känsla för ljus och vinklar! Jag uppskattade även hennes förmåga att få både mig och min man att känna oss bekväma, avslappnade och självsäkra! Vi är så tacksamma att just Emma förevigade vår stora dag!"

- Emma & Isaac

EmmaIvarsson-030916_001-3.jpg

"Vi kan bara jubbla! Emma är en fantastisk fotograf med känsla för bildkompositionen, miljöerna, storheten i bröllopsdagen och hon får en att känna sig avslappnad, tar initiativ samtidigt som hon verkligen lyssnar in för att känna av oss som brudpar för att få fram det personliga och resultatet är utmärkt. Fotograferingen blev en rolig stund av dagen och det var Emma som bidrog mycket till detta. Proffsig, personlig och härlig! Vi är så glada att vi valde Emma för vår bröllopsfotografering och njuter varje gång vi tittar på bilderna! 
STORT tack Emma för en fin dag och underbara bröllopsbilder!"

- Sara & Pelle

En investering för livet

Vad kostar det?

 

 

Heldag, halvdag eller bara porträtt+vigsel? I alla paketen ingår konsultationsmöte då vi träffas och lär känna varandra, går igenom och planerar dagen. I heldagspaketen ingår även en kostnadsfri pre-shoot/förlovningsfotografering!

Bilderna i alla paketen levereras högupplösta digitalt på ett fint USB-minne i en lyxig träbox tillsammans med ett handplock av 10x15 printar från dagen, samt i ett personligt webalbum online att dela med familj och vänner.

12 timmar

Heldagsfotografering, från morgonens förberedelser till kvällens fest och dansgolv.
Minst 350 bilder

BONUS! Kostnadsfri pre-shoot/parfotografering innan bröllopet (värde 3.080 SEK)

37.900 SEK

9 timmar

(Mitt mest prisvärda paket)
Ex. förberedelser, first look, porträtt, vigsel, riskastning, mingel, familje-/gruppbilder, dukning/festlokal, middag.
Minst 250 bilder

BONUS! Kostnadsfri pre-shoot/parfotografering innan bröllopet (värde 3.080 SEK)

29.900 SEK

6 timmar

Ex. förberedelser, first look, porträtt, vigsel, riskastning, mingel, familje-/gruppbilder, dukning/festlokal.
Minst 175 bilder

24.900 SEK

4 timmar

Porträtt, vigsel, riskastning
Minst 75 bilder

(Bokningsbart inom en radie av 8 mil från Vetlanda, tidigast 5 månader innan bröllopet)

19.900 SEK

Bokningsbart paket vardagar måndag-fredag: 2 timmar - ex porträtt el. vigsel, minst 40 bilder, 9.900 SEK

Reseersättning tillkommer med 40kr/mil (eller biljettpris) utanför Vetlanda samt eventuell kostnad för boende vid bokning av bröllop på ort långt från Vetlanda.


Priserna gäller 2018/2019 och är inklusive moms. Heldagspaketets kostnadsfria pre-shoot sker i Vetlanda eller Göteborg med omnejd om inget annat är överrenskommet.

 
 

Vanliga frågor och svar

 

 
 

hur bokar vi?

Första steget är förstås att ni hör av er till mig så kollar vi om ert datum fortfarande är ledigt. De flesta bokar mig redan 1-1,5 år innan sitt bröllop. Maila, ring, eller använd gärna kontaktformuläret här på hemsidan. Är jag ledig (woho!) så pratar vi mer och lär känna varandra öven en fika/skype/telefon. Vi pratar om bröllopet, om vilka ni är, vad som är viktigast för er med bilderna och vilket paket i prislistan som passar er bäst. Genom att vi få lära känna varandra bättre är det enklare för er att slappna av framför min kamera, och framförallt för mig att skapa personliga bilder som passar för och speglar just er.
Klickar allt (yay!) så är det bara ett kontrakt som ska skrivas och en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet som ska betalas så är allt bokat och klart sen!
Oftast hörs vi sedan lite då och då fram till bröllop, jag finns alltid där för alla era frågor och funderingar och blir dessutom nära vän med de allra flesta brudpar. När vi sedan närmar oss ert datum har vi ett sista telefonmöte och går igenom tider, adresser och alla praktiska detaljer för dagen.


Hur levereras bilderna?

Bilderna levereras till er högupplösta på ett USB-minne av trä i en lyxig box tillsammans med ett handplock av 10x15cm printar från dagen. Den känslan när ni hämtar ut det på posten, jag lovar er att det kommer bli en wow-upplevelse med många känslor och gjädjetårar när ni sätter er ned och kollar på bilderna! 
Ni får även ett superfint personligt webalbum online så att ni kan titta på bilderna när ni vill, var ni vill (så länge ni har tillgång till internet förstås) och som ni kan dela med vänner och familj i 6 månader efter bröllopet.

Varför får vi inte alla bilder som du tar under dagen?

Kort och gott för att jag satsar på kvalitet framför kvantitet. Jag tror på ett rimligt antal, men däremot grymma bilder av högsta kvalitet istället för flera tusen halvbra bilder som man bläddrar igenom enstaka gång men aldrig har lust eller ork att göra någonting fint av sen ändå. Jag sparar er helt enkelt det jobbet och ser till att ni får ett lagom antal bilder som alla är”wow”, lika stämningsfulla och fina samt håller högsta kvalitet så att ni enkelt kan göra förstoringar, fotoböcker osv av valfria bilder och ändå få ett proffsigt resultat oavsett vilka bilder ni väljer.


Kan vi anlita dig till vårt bröllop utomlands?

Oja, absolut! Att resa är en av mina stora passioner i livet och jag tycker det är fantastiskt roligt att fota på nya platser, både i Sverige och andra länder. Planerar du att gifta dig utomlands så hänger jag mer än gärna med var i världen det än är. Hör av dig så pratar vi mer!

Jag blir aldrig bra på kort, vet inte hur man poserar och känner mig alltid så stel framför kameran?

Lugn, det är där jag kommer in och hjälper till! Jag kommer att hjälpa er att slappna av och tro mig – boosta självförtroendet och få till de där naturliga och genuina bilderna. Hemligheten ligger i att lära känna varandra lite innan för att skapa en trygg relation. Sen hjälper jag er hur ni ska stå, hålla händerna, fästa blicken någonstans etc för att göra bilderna grymma. Slappna av och lita på mig!

 

Senaste bröllopsfotograferingarna på bloggen

Hur ser mina senaste bröllopsbilder ut?

 

 
 

Kontakta mig/Bokningsförfrågan

Vill du veta mer? Kolla om jag är ledig ert datum och boka mig till ert bröllop? Träffas och prata mer? Jag tycker i så fall att vi ses över en riktig gofika på något mysigt café och snackar en stund. Jag är ju så nyfiken på er och vad ni planerar för ert bröllop! Hör av er så bokar vi en dejt.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom kort!

Namn: *
Namn:
Datum:
Datum: