Framkallningar

Fyll era väggar med kärlek!

 

 

Finns det något finare än foton på de man älskar, printade på riktigt bra papper i underbara färger?

Hos mig får ni alltid digitala högupplösta bilder från er fotografering. Detta för att ni själva ska kunna välja fritt var, när och hur ni vill framkalla bilderna och därmed välja prisklass själva. Ni kan antingen välja att framkalla genom mig eller genom något annat fotolabb. Det finns alltid budgetalternativ, men dessa är billiga av en anledning – det är ingen vidare kvalitet på utskrifterna. Lite synd att framkalla av sämre kvalitet när ni av mig har fått superfina bilder av allra högsta kvalitet?

Varför framkalla hos mig?

Jag framkallar mina bilder på fotopapper av högsta kvalitet, med bläck som ger ett otroligt färgomfång och härligt djup i bilden samt en hållbarhet som slår det mesta. Färgerna håller sin rätta nyans i många, många år framöver och bleks inte alls på samma sätt som många andra gör när de hängt där hemma på väggen ett tag.
Jag älskar att göra mina kunder nöjda och är väldigt kvalitetsmedveten och noggrann. Jag anpassar och optimerar alla bilder för utskrift och testprintar alltid först innan jag skriver ut er bild. Allt för att ni ska få en riktig wow-upplevelse när ni ser bilderna.

Framkallar ni hos mig får ni garanterat riktigt fina bilder av högsta kvalitet!

 

Halvmatt/satin fotopapper
(mått i cm)

13 x 18 cm

199 :-

18 x 24 cm

299:-

20 x 30 cm

399 :-

30 x 40 cm

499 :-

Vill du ha en annan stolek? Maila mig så återkommer jag med prisinfo!

Canvastavlor

Canvastavlorna är gjorda av ett klassiskt, tjockt canvastyg med tydlig struktur och är spända på en 16mm kilram. Tavlorna är tillverkade av mycket hög kvalitét hos ett av de absolut bästa fotolabben i Sverige och granskas för hand innan de skrivs ut. Passar väldigt bra i större storlekar och ger en snygg effekt på väggen.

(mått i cm)

30 x 40 cm

899 :-

40 x 60 cm

1499 :-

50 x 70 cm

1799 :-

70 x 100 cm

2599 :-

Vill du ha en annan stolek? Maila mig så återkommer jag med prisinfo! 

 

Fraktalternativ

– Hämtning i studion i Vetlanda                 Gratis!
– Skicka bilderna hem till oss, tack!     
      fr. 99 :-

Alla priser är inkl. moms.

 

Välkommen att höra av dig om du är sugen på att beställa era framkallningar eller om du har några frågor!